ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;
Επικοινωνήστε μαζί μας:
contact (+30) 2105239942 - 2105244587 (+30) 2105241567
Επωφεληθείτε απο τις
τρέχουσες προσφορές μας

ΕΤΑΙΡΙΑ

TA Triumph-Adler

Η TA Triumph-Adler δραστηριοποιείται ως πάροχος εξειδικευμένων λύσεων στον τομέα της διαχείρισης εγγράφων, με σημαντική παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Διαθέτοντας  ένα πλήρες σύστημα διανομής και υποστήριξης για προϊόντα εκτύπωσης, φαξ, αντιγραφής, σάρωσης και Managed Document Services, οι υπηρεσίες και οι λύσεις της TA Triumph-Adler αποτελούν την πρώτη επιλογή για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε κάθε επιχείρηση.  

Και αυτό γιατί, ως ηγέτης στην αγορά της Γερμανίας και με συνεχώς ανερχόμενη παρουσία διεθνώς, η TA Triumph-Adler θέτει τα δεδομένα στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, στα  προϊόντα που προσφέρει και στην τεχνική υποστήριξη.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τα προϊόντα της TA Triumph-Adler υποστηρίζονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρία μας, ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, και από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών μας.

www.triumph-adler.com

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ<b>TA Triumph-Adler</b>
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.


Ποιοι είμαστε

Η ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων αυτοματισμού γραφείου, με ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1979. Ως αποκλειστική αντιπροσωπεία του Γερμανικού Οίκου
TA Triumph-Adler στην Ελλάδα
, προσφέρουμε τα αξιόπιστα πολυμηχανήματα, φωτοτυπικά και εκτυπωτές
TA Triumph-Adler και παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.

Δεμευόμαστε να βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτύσσουν την παραγωγικότητά τους προσφέροντας προϊόντα γραφείου, εκτυπωτές, φωτοτυπικά, πολυμηχανήματα και συσκευές φαξ υψηλής τεχνολογίας για την επιχείρησή τους. Επιπλέον, με τη συμβουλευτική και τεχνική μας υποστήριξη βοηθάμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις εφαρμογές που προσφέρουμε.

Η ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ από το 1979 έχει κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα διατελέσει αποκλειστικός αντιπρόσωπος σημαντικών οίκων του εξωτερικού για αντίστοιχα είδη, καθιερώνοντας στην ελληνική αγορά τα φωτοτυπικά μηχανήματα AGFA, SELEX, WALTHER και UCHIDA.

Το ευρύ πελατολόγιό μας αποτελείται από ατομικά γραφεία και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, έως μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελληνική επικράτεια στοχεύουμε την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων.Αποστολή & Αξίες

Η Αποστολή μας
Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία μέσα από τα αξιόπιστα προϊόντα μας και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας.

Οι Αξίες μας
Ποιότητα Αξιοπιστία Προσήλωση στον Πελάτη Συνεργασία Κοινωνική προσφορά Υψηλές Επιδόσεις

 


ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Αχιλλέως 64, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.:10435
Τηλ.: 2105239942 - 2105244587 -2105241567
Fax: 2105246057
slogan
facebook twitter linkedin
Web design & Seo by Marinet
By using this website, you are agreeing to our policy concerning Data privacy protection. Read more Delete your data