ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;
Επικοινωνήστε μαζί μας:
contact (+30) 2105239942 - 2105244587 (+30) 2105241567
Επωφεληθείτε απο τις
τρέχουσες προσφορές μας

Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Εάν τα εκτυπωτικά συστήματα της εταιρίας σας χαλάσουν ή υπάρχει οποιαδήποτε δυσλειτουργία, ο κύριος στόχος σας είναι να φτιαχτούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. 

Η εταιρία μας μπορεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, με το ανταγωνιστικό δίκτυο υποστήριξης μας. Υπάρχει ένα πραγματικό πλεονέκτημα με το είμαστε κοντά στους πελάτες μας- αποκτούμε περισσότερη αντίληψη για τη ροή εργασίας και την υποδομή τους. Αυτό μας επιτρέπει να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοση στις επιχειρήσεις τους.

Το service μας, η ευκολία σας
Η τεχνική μας υποστήριξη περιλαμβάνει τη μεταφορά του εξοπλισμού στο χώρο σας και την παραμετροποίησή του, την εγκατάστασή του λογισμικού σας και την περισυλλογή όλων των συσκευασιών που δεν χρειάζεστε.

Αλλά και έπειτα από αυτό, αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς. Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με χαρτί, toner και όλα τα υπόλοιπα αναλώσιμα και ανταλλακτικά με παράδοση στις εγκαταστάσεις σας.

Το ατού σας: η ταχύτητά μας
Όλα όσα χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού σας βρίσκονται σε απόθεμα. Μπορούμε να σας τα παρέχουμε άμεσα, όταν είναι απαραίτητο.

Τα πλεονεκτήματά σας:

  • Άμεσος προγραμματισμός του ραντεβού σας με τον τεχνικό κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματός σας
  • Μικροί χρόνοι ανταπόκρισης
  • Παράδοση Next business day στο χώρο σας
  • Ομαλή διαδικασία υποστήριξης

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον εξοπλισμό σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τεχνική υποστήριξη.
<b>Τεχνική Υποστήριξη</b>
Συμβουλευτική και Ανάλυση
Αυξήστε την αποδοτικότητά σας με τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και του εξοπλισμού σας.
Η ανάλυση διαχειριζόμενης εκτύπωσης που διεξάγουμε περιλαμβάνει την εκτίμηση σε βάθος και την πλήρη βελτιστοποίηση των διαδικασιών για τα ψηφιακά και εκτυπωμένα έγγραφά σας. Αυτό που λαμβάνουν οι πελάτες μας είναι μια εξατομικευμένη λύση, η οποία τους εξοικονομεί χρήματα και χρόνο. 

Τα πλεονεκτήματά σας:
  • Μείωση των εξόδων που συνδέονται με τη διαχείριση και την τροφοδοσία των εκτυπωτικών σας συσκευών 
  • Μεγαλύτερη διαφάνεια στη ροή εργασίας σας
  • Οι επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης προσθέτουν αξία στην κύρια δραστηριότητά σας 
Το μονοπάτι για μεγαλύτερη αποδοτικότητα
Διεξάγουμε μια δομημένη ανάλυση που σας δίνει την εικόνα της εγκατεστημένης υποδομής όσων αφορά τα έγγραφα και τα εκτυπωτικά συστήματα και τη ροή εργασίας σας.  Η προτεινόμενη λύση που προσφέρουμε αφορά τις ανάγκες της επιχείρησής σας αποκλειστικά, για την καλύτερη ροή εργασίας σας. 

Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, είναι ώρα για την εφαρμογή
Εφόσον καταλήξουμε στην βέλτιστη για εσάς λύση, θα αρχίσουμε να την υλοποιούμε. Εξοπλισμός, λογισμικό και τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που θα περιληφθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με την υπογραφή του συμβολαίου θα θέσουμε σε λειτουργία όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα αναλάβουμε τη μεταφορά του στις εγκαταστάσεις σας. Εάν είναι απαραίτητο, θα διαθέσουμε προσωπικό για την εκπαίδευση των χρηστών, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς θα ενσωματωθούν τα νέα συστήματα αυξημένης αποδοτικότητας στην επιχείρησή σας.

Προγραμματίστε μια συνάντηση για να συζητήσουμε την προσέγγισή μας σχετικά με την αναβάθμιση της διαχείρισης των εγγράφων σας. Θα εργαστούμε μαζί σας για να επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες επιλογές για την βελτίωση των διαδικασιών σας. 

<b>Συμβουλευτική και Ανάλυση</b>
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Αχιλλέως 64, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.:10435
Τηλ.: 2105239942 - 2105244587 -2105241567
Fax: 2105246057
slogan
facebook twitter linkedin
Web design & Seo by Marinet
By using this website, you are agreeing to our policy concerning Data privacy protection. Read more Delete your data