ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε;
Επικοινωνήστε μαζί μας:
contact (+30) 2105239942 - 2105244587 (+30) 2105241567
Επωφεληθείτε απο τις
τρέχουσες προσφορές μας

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γενικές Πληροφορίες
Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας της TA Triumph-Adler, όπως και της εταιρίας μας. Γι' αυτό φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να χαρακτηρίζονται από μικρή ενεργειακή κατανάλωση και από μεγάλο βαθμό ασφάλειας για τους χρήστες. Τα μεγάλης διάρκειας ζωής υλικά που χρησιμοποιεί η TA Triumph-Adler στα προϊόντα της συμβάλουν καταλυτικά στη μείωση του όγκου των αποβλήτων.

'Ολοι οι εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά TA Triumph-Adler πληρούν- και σε πολλές περιπτώσεις υπερκαλύπτουν- τα αυστηρά διεθνή περιβαλλοντικά κριτήρια.<b>Γενικές Πληροφορίες</b>
Κατανάλωση ενέργειας
Η κατανάλωση ενέργειας των ηλεκτρονικών συσκευών είναι μια σημαντική πλευρά της οικολογικής τους απόδοσης.

To 1992 η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντων των Η.Π.Α. δημιούργησε το πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας Energy Star, το οποίο υιοθετήθηκε επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2001.

Οι εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά της TA Triumph-Adler  πληρούν τα κριτήρια του προγράμματος και φέρουν όλα το σήμα Energy Star.


Toner- Συλλογή αποβλήτων
Όλοι οι τύποι των toner που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά κατασκευασμένοι για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μηχανημάτων μας.

Τα toner που προμηθεύεστε από εμάς δεν είναι τοξικά ή καρκινογόνα. Σε κανονικές συνθήκες χρήσης είναι πλήρως αβλαβή. Για την πιστοποίηση της ασφάλειας των toner διενεργούνται έλεγχοι από εγκεκριμένα εργαστήρια, σύμφωνα με τη διαδικασία ελέγχου AMES.

Τα μοντέλα φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων TA Triumph-Adler, διαθέτουν κλειστό σύστημα toner, αποτρέποντας την απευθείας επαφή με το περιεχόμενο του ανταλλακτικού δοχείου. Το εξελιγμένο σύστημα κατασκευής του δεν αφήνει κατάλοιπα. 

Τα άδειο δοχεία toner ταξινομούνται και συλλέγονται από την εταιρία μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 
 
ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ
Αχιλλέως 64, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ.:10435
Τηλ.: 2105239942 - 2105244587 -2105241567
Fax: 2105246057
slogan
facebook twitter linkedin
Web design & Seo by Marinet
By using this website, you are agreeing to our policy concerning Data privacy protection. Read more Delete your data